Grad Kragujevac prodaje 69 hektara građevinskog zemljišta

Izvor: BKTV News, 05.Jan.2018, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad Kragujevac prodaje 69 hektara građevinskog zemljišta

Gradsko veće Kragujevca donelo je odluku da proda, kroz licitaciju, 69 hektara građevinskog zemljišta na lokaciji "Radna zona Sobovica - Lužnice" u tom gradu.

Kako piše na sajtu Grada, Gradsko veće je na sednici održanoj 3. januara donelo Program za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Kragujevca radi izgradnje objekata za 2018. godinu.

Reč je, kako se navodi, o zemljištu na lokaciji "Radna zona Sobovica - Lužnice", površine nešto veće >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << od 69 hektara čija je osnovna namena, kako kažu, privređivanje.

Gradsko veće dalo je i saglasnost na Predlog oglasa za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini javnim nadmetanjem, a utvrđena cena za otuđenje iznosi 100 dinara po kvadratnom metru, tako da ukupan iznos početne cene iznosi 69.632.100 dinara, a depozit 6.963.210 dinara, stoji na sajtu Grada.

Postupak javnog nadmetanja, navode, održaće se 6. februara ove godine, u zgradi Gradske uprave.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.