GRADI SE PRVI ZATVORENI BAZEN U KRAGUJEVCU

Izvor: Kurir, 03.Dec.2010, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRADI SE PRVI ZATVORENI BAZEN U KRAGUJEVCU

KRAGUJEVAC - Radovi na izgradnji prvog zatvorenog bazena u Kragujevcu, vrednosti oko četiri miliona dinara, počeli su danas a rok završetka radova je deset meseci.

Prema rečima nadležnih u gradskoj upravi, danas je počelo raščišćavanje terena na lokaciji koja se nalazi u okviru kompleksa otvorenih bazena, dok će polovinom decembra početi i građevinski radovi na izgradnji zatvorenog bazena.

U sklopu zatvorenog bazena, na koji Kragujevčani čekaju više decenija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << gradiće se olimpijski bazen površine 5.400 kvadratnih metara.

Sredstva za izgradnju prvog zatvorenog bazena zajednički su obezbedili lokalna samouprava i Vlada Srbije, koja je Kragujevcu odobrila polovinu sredstava od vrednosti objekta a na osnovu javnog poziva.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Temeljac za novo obdanište u Rumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2010

RUMA -..Predsednik Vlade AP Vojvodine Bojan Pajtić položio je danas kamen temeljac za izgradnju novog vrtića u Rumi u naselju Berak...Nakon završetka ovog obdaništa, kapaciteta 200 mesta, problem liste čekanja u Rumi konačno će biti rešen...Radovi u vrednosti od 127 miliona dinara koji su izdvojeni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.