GASIFIKACIJA TOPOLE

Izvor: Kurir, 13.Jan.2011, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GASIFIKACIJA TOPOLE

TOPOLA - Predsednik opštine Topola Dragan Jovanović najavio je početak gasifikacije u ovoj opštini i izgradnju prvih pet regulacionih stanica na mreži, čija će ukupna dužina biti 130 kilometara.

Bez obzira što je cena gasa trenutno veoma visoka, zbog čega se postavlja pitanje isplativosti, za budući razvoj opštine je veoma značajno postojanje još jednog izvora energije, rekao je Jovanović na prijemu za privrednike koji posluju u opštini Topola.

Jovanović je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ocenio da će dolazak kragujevačke kompanije Agromarket u Natalince, otvoriti mogućnost razvoja Donje Jasenice.

Kao dobar znak oporavka ovdašnje privrede, Jovanović je istakao obnavljanje proizvodnje u Livnici koja će do proleća potpuno uposliti svoje kapacitete i sve bolje poslovanje fabrike voća u Jarmenovcima.

Jovanović je naglasio da opština "nema ni dinara javnog duga" i obećao da Topola neće povećavati naknade za gradsko građevinsko zemljište i firmarine.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.