Futsal:Derbi u Smederevu

Izvor: FudbalSrbija.net, 18.Okt.2014, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Futsal:Derbi u Smederevu

18.10.2014.

Ovog vikenda širom Srbijeigraju se utakmice futsal prvenstva Srbije,a derbi je bez sumnje u Smederevu gde domaći sastav dočekuje šampiona iz Kragujevca,koji je nakon odigravanja zaostalih utakmica opet izbio načelo tabele.I domaćin Smederevo ove godine igra uodličnoj formi,i uz podršku svojih navijača ne bi bilo preveliko iznenađenje da savlada do skoro neprikosnovenog gosta(nedelja 19 h).Bečej večeras dočekuje možda i najprijatnije iznenađenje prvenstva ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << Vinter sporta,pa će Šošo i njegovi saigrači imati pravi ispit zrelosti u dvorani Mladost,verovatno bodreni od velikog broja svojih pristalica.(19 i 30)

Kopernikus dočekuje klub iz Zemuna,Mungose,koji su pre dva dana poraženi u Kragujevcu od Ekonomca 1-4,pa će pokušti da se iskupe na parketu Hale Čair,ali im je domaćin tim koji retko prepušta bodove gostima(nedelja,16 i 30).

Nova Pazova nije krenula u ovom prvenstvu kako su to ljubitelji futsala u ovom gradu očekivali,ali nisu ni gosti iz N.Pazara,pa je ovo lepa prilika za obe ekipe da eventualnom pobedom krenu ka gornjem delu tabele(nedelja 17 h).

Vranje i Kalča igraju 22.oktobra,dok je SAS savladao Fontanu rezultatom 8-5.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.