Fudbaleri Radničkog 1923 sparinguju sa zonašem

Izvor: KGsport.info, 30.Jan.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Radničkog 1923 sparinguju sa zonašem

Drugu kontrolnu utakmicu u okviru zimskih priprema fudbaleri Radničkog 1923 odigraće u sredu, 31. januara. Protivnik je lokalni zonaš Slavija, a susret je zakazan na stadionu „Čika Dača“ od 15 časova.
Kragujevačni su trijumfalno započeli seriju kontrolnih utakmica, pošto su u subotu na pomoćnom terenu stadiona „Čika Dača“ savladali čačanski Borac, člana Super lige Srbije, rezultatom 2:1. Trener Radničkog 1923 Slaviša Kovačević mogao je da bude zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << prikazanim u većem delu susreta, naročito u prvih 45 minuta kada su njegovi izabranici dostojno parirali prvom timu čačanskog superligaša.
Na ovoj utakmici nastupilo je i nekoliko igrača koji čekaju skidanje registracione zabrane, kako bi mogli zvanično da pojačaju kragujevačkog prvoligaša. U pitanju su golman Borivoje Rumenić, vezni fudbaler Milan Jokić i bivši dvojac Šumadije 1903 Aleksa Todorović i Filip Đurović.
Susret protiv zonaša iz Bresnice biće prilika da se ekipa dodatno uigra, ali i provere određeni igrači iz omladinske škole na koje u kragujevačkom klubu ozbiljno računaju u narednom periodu.
Nakon susreta sa Slavijom, fudbalere Radničkog 1923 već u subotu očekuje nova provera, a rival će im biti imenjak iz Svilajnca.
M. Pasuljević
Foto: M. Jovičić

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.