Filip Kostić posetio omladince Radničkog

Izvor: KGsport.info, 31.Dec.2014, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Kostić posetio omladince Radničkog


Akcija koju je pokrenula omladinska škola Radničkog 1923, sa idejom da nekadašnji igrači kragujevačkog kluba koji su ostvarili uspešne inostrane karijere, posete klub u kome su potekli i druže se sa omladincima, uspešno je nastavljena današnjom posetom Filipa Kostića, momka koji trenutno nastupa za nemački Štutgart.
Ljudi iz omladinske škole su iskoristili činjenicu da Kostić provodi praznične dane u Kragujevcu i ugostili ga u prostorijama kluba. Tom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << mu je Darko Milosavljević, direktor omladinske škole, uručio dres sa brojem 11, koji je Kostić nosio dok je nastupao za Radnički. Za uzvrat, Kostić je Milosavljeviću poklonio dresove Groningena i Študgarta.
Takođe, Kostić je strpljivo i srdačno odgovarao na pitanja dečaka iz omladinske škole, a na kraju je delio autograme i slikao se sa njima.
Bilo je to lepo druženje u prostorijama kluba sa „Čika Dače“ i nema sumnje da će se ova lepa akcija nastaviti i u narednoj godini.
Foto: fkradnicki.com
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.