Fijat bi trebalo da plasira novi model automobila

Izvor: Beta, 12.Jan.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fijat bi trebalo da plasira novi model automobila

BEOGRAD, 12. januara 2015. (Beta) - Saradnik Instituta za tržišna istraživanja (IZIT) Saša DJogović izjavio je u ponedeljak da rukovodstvo kompanije Fijat iz Kragujevca (FAS) treba ozbiljno da razmišlja o plasiranju novog modela automobila.

On je na konferenciji za novinare kazao da na neophodnost izbacivanja novog modela upućuje podatak da je izvoz iz Srbije u SAD za godinu dana opao više od deset puta.

DJogović je naveo da je u 2013. godini Srbija imala suficit u >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << razmeni sa SAD zahvaljujući Fijatu od 199,5 miliona dolara, da bi u prošloj godini on bio svega 15,3 miliona dolara.

"Pošto je faza životnog ciklusa proizvoda u opadanju, u postepenom odumiranju neophodno je izbacivati i novi proizvod. Čim dodjete do faze da krenete na dole vi morate da izbacujete novi model na tržište da bi on nadoknadjivao gubitke", kazao je on.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Đogović: Fijat bi trebalo da plasira novi model automobila

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jan.2015

Saradnik Instituta za tržišna istraživanja (IZIT) Saša Đogović izjavio je danas da rukovodstvo kompanije Fijat iz Kragujevca (FAS) treba ozbiljno da razmišlja o plasiranju novog modela automobila...On je na konferenciji za novinare kazao da na neophodnost izbacivanja novog modela upućuje podatak...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.