FOTO: Lančani sudar na auto-putu kod Kragujevca, uzrok gust dim od spaljivanja rastinja

Izvor: Radio 021, 18.Okt.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Lančani sudar na auto-putu kod Kragujevca, uzrok gust dim od spaljivanja rastinja

Lančani sudar u kojem je učestvovalo sedam vozila dogodio se danas oko 13 časova na auto-putu, u blizini isključenja za Kragujevac u smeru ka Nišu, i tom prilikom povređena je najmanje jedna osoba.

Sudarili su se tri teretna, dva putnička, kombi i pikap vozilo.

Prema prvim informacijama, sudar je izbio zbog dima koji se nadvio nad putem, nakon što je neko palio nisko rastinje.

Za sada nije poznato koliko tačno ima povređenih, ali su ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << policije, vatrogasaca i Hitne pomoći izašle na lice mesta. Za sada je poznato samo da je jedna osoba zadobila teške telesne povrede i prebačena je u Klinički centar u Kragujevcu.

Iz javnog preduzeća "Putevi Srbije" saopšteno je da je saobraćaj na ovoj deonici, dva kilometra od naplatne stanice Batočina, u smeru od Beograda ka Nišu, obustavljen. Alternativni putni pravac je od petlje Batočina na mesto Brzan i Miloševo. Iz smera od Niša ka Beogradu saobraćaj se odvija usporeno.



Pre samo desetak dana na auto-putu Beograd-Niš, u blizini Jagodine, došlo je do dva lančana udesa u gotovo isto vreme, na istom mestu, u oba smera. U tom udesu je poginulo osam osoba, sedam na licu mesta, dok je jedan muškarac podlegao povredama u bolnici. Povređenih je bilo više od 30, dok je više od 40 vozila gotovo uništeno. Ta dva udesa izazvala je gusta magla zbog koje, kako su svedoci rekli, bukvalno nije bilo moguće videti "prst pred okom", pa su se vozila zakucavala jedan u drugi.

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

FOTO: Lančani sudar na autoputu kod Kragujevca, uzrok gust dim od spaljivanja rastinja

Izvor: Radio 021, 18.Okt.2018

Jedna osoba je poginula, a četiri su lakše povređene u lančanom sudaru na autoputu Beograd–Niš, kod Kragujevca...Do sudara tri teretna vozila, dva automobila, kombija i pikapa došlo je oko 12.30 časova...Saobraćaj u smeru ka Nišu bio je obustavljen do 15:30h, kada je otvorena jedna traka...Udes...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.