FOTO: Lančani sudar na auto-putu kod Kragujevca, moguć uzrok gust dim od spaljivanja rastinja

Izvor: Radio 021, 18.Okt.2018, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Lančani sudar na auto-putu kod Kragujevca, moguć uzrok gust dim od spaljivanja rastinja

Lančani sudar u kojem su učestvovali kamioni, automobili i kombi dogodio se danas posle 12 časova na auto-putu, u blizini isključenja za Kragujevac u smeru ka Nišu.

Prema prvim informacijama, sudar je izbio zbog dima koji se nadvio nad putem, nakon što je neko palio nisko rastinje.

Za sada nije poznato da li ima povređenih i poginulih, ali su ekipe policije, vatrogasaca i Hitne pomoći izašle na lice mesta.

Međutim, gusti dim stvara tolike probleme >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da su pojedini vozači odlučili da pređu u suprotan smer i vrate se nazad, što dodatno stvara opasnost od novog sudara.

#Srbija #autoput Beograd-Niš. Neko je palio nisko rastinje pored puta i usled gustog dima došlo je do lančanog sudara. pic.twitter.com/AKzwwmqnj2

— Немања ® Трнавац

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opet lančani na auto-putu, vozila uletela u dim FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 18.Okt.2018

Na auto-putu Beograd"Niš kod Kragujevca došlo je do lančanog sudara tri teretna vozila, dva putnička, kombija i pikap vozila. Četiri osobe su lakše povređene, a promet u smeru ka Nišu bio je obustavljen do 15.30, kada je jedna traka puštena u saobraćaj.

Nastavak na B92...

Lančani sudar na auto-putu kod Kragujevca, uzrok gust dim od spaljivanja rastinja

Izvor: Radio 021, 18.Okt.2018

Lančani sudar u kojem su učestvovali kamioni, automobili i kombi dogodio se danas posle 12 časova na auto-putu, u blizini isključenja za Kragujevac u smeru ka Nišu, i tom prilikom povređena je najmanje jedna osoba...Prema prvim informacijama, sudar je izbio zbog dima koji se nadvio nad putem, nakon...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.