FILMSKI OBRAČUN U KRAGUJEVCU: Manijak sa fantomkom opljačkao poštu, ČOVEK KOJI JE ČEKAO U REDU ga napao i oteo mu plen!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILMSKI OBRAČUN U KRAGUJEVCU: Manijak sa fantomkom opljačkao poštu, ČOVEK KOJI JE ČEKAO U REDU ga napao i oteo mu plen!

Maskirani razbojnik opljačkao je jutros poštu u širem centru Kragujevca, ali je odmah ostao bez dobrog dela para i svog pištolja, pošto ga je zaskočio muškarac koji je čekao red u pošti.

Razbojništvo se dogodilo oko 9.25 sati u pošti u Ulici Vojvode Putnika, u širem centru grada. Uviđaj na licu mesta trajao je satima. Policija traga za počiniocem.

Iz kragujevačke policije potvrđeno je da se razbojnišvo dogodilo jutros, ali nisu saopšteni detalji slučaja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ni koliko je novca ukradeno.

Takođe, iz policije nisu ni demantovali ni potvrdili priču koja od jutros kruži gradom- da je razbojnik kompletno bio obučen kao nindža i da je novac po izlasku iz pošte bacio i pobegao.

Foto: freedigitalphotos.net/Boaz Yiftach, Pošta Srbije

Kako Telegraf nezvanično saznaje, dobar deo para razbojnik nije odneo, ali ne zato što ih je bacio, nego zbog toga što ga je zaskočio pošteni Kragujevčanin.

- Razbojnik je poštu krenuo da opljačka na dan kada stižu penzije i to je možda bio dobar deo njegovog lopovskog plana, ali nije računao na poštenjačinu. Ušao je u poštu sa pištoljem u ruci i fantomkom na glavi. Zapretio je radnicima i tražio pare. Uzeo je novac i krenuo da beži. Tu mu se plan raspao. Zaskočio ga je poštenjačina, bacio se na njega u pokušaju da sačuva novac i razoruža kriminalca. Lopovu je ispalo oružje kojim je pretio radnicima. Ostao je i bez dela novca, koje mu je poštenjačina oteo, kaže sagovornik Telegrafa dobro upućen u slučaj.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, u policiji su šokirani hrabrošću Kragujevčanina koji je sprečio da novac bude odnesen i zbog toga rizikovao život.

Iz policije nije stiglo zvanično saopštenje o događaju.

(M. R.)


Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.