Ekonomac ubedljiv u Novoj Pazovi

Izvor: KGsport.info, 12.Apr.2015, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac ubedljiv u Novoj Pazovi

Igrači Ekonomca ubedljivo su slavili na gostovanju u Novoj Pazovi protiv istoimenog tima sa 9:1 (5:0), u utakmici 19. kola Prve futsal lige Srbije.
Malobrojni ljubitelji magične igre na petoparcu, imali su prilike da u novopazovačkoj „Kutiji šibica“ uživaju u majstorijama Kragujevčana, koji su uspeli da do vrha napune mrežu domaće ekipe.
Brazilac Nene doveo je “studente“ u vođstvo već u 4. minutu utakmice. Miloš Simić je u 9. minutu povisio na >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << 2:0, da bi se do kraja poluvremena u listu strelaca upisali i kapiten Bojović, kao i sjajni golman Momčilović, koji je nekoliko puta ove sezone pokazao raskošan napadački potencijal. Tačku na sjajno prvo poluvreme „Studenata“ stavio je Nene, svojim drugim golom na meču, čime je faktički rešeno pitanje pobednika.
U drugom delu utakmice Ekonomac je nastavio da rešeta mrežu domaćina. Najpre je Stepić u 24. minutu povisio na 6:0, da bi u nastavku pogodili Bojović i Kostić za velikih 8:0, tri minuta pre kraja meča. U poslednjem minutu domaćin je preko Lazića iz penala uspeo da postigne počasni pogodak, a konačan rezultat susreta postavio je De Souza, golom u poslednjim sekundama meča.
Ovo je bio sedamnaesti trijumf za izabranike trenera Cvetanovića, koji tri kola pre kraja regularnog dela prvenstva imaju 52 boda. U narednom, 20. kolu, Ekonomac će dočekati ekipu Vranja.
Nova Pazova – Ekonomac 1:9 (0:5)
NOVA PAZOVA
Hala: “Kutija šibica“
Gledalaca: 200.
Sudije: Matović (Beograd), Beljević (Futog)
Žuti kartoni: Simić, Kostić (Ekonomac).
Nagomilavanje prekršaja: Nova Pazova 3 (0+3), Ekonomac 9 (3+6)
Strelci: 0:1 Nene 4, 0:2 Simić 9, 0:3 Bojović 10, 0:4 Momčilović 11, 0:5 Nene 12, 0:6 Stepić 24, 0:7 Bojović 32, 0:8 Kostić 37, 1:8 Lazić 40′ (kazneni udarac), 1:9 De Souza u 40. minutu.
NOVA PAZOVA: PENEZIĆ (kap.), PERIĆ, KUKOLJ, KALANOVIĆ, LAZIĆ, Kusovac, Stojnić, Inajetović, Mitrović, Borisavljević, Janković. Trener: Boban Stanojević.
EKONOMAC: MOMČILOVIĆ, NENE, STEPIĆ, STOJKOVIĆ, SIMIĆ, Jovanović, Pavlović, Aleksić, Ramić, Matijević, De Souza, Bojović (kap.), Kostić, Tanasković. Trener: Vladan Cvetanović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.