Ekonomac u borbi za prvi ovosezonski trofej (sreda, 19.30h)

Izvor: KGsport.info, 03.Maj.2016, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac u borbi za prvi ovosezonski trofej (sreda, 19.30h)

Grad Smederevo biće poprište ovogodišnjeg finala Kupa Srbije, koje je na programu sutra od 19.30h, i u kome će snage odmeriti kragujevački Ekonomac i beogradski drugoligaš Euro Motus, ekipa pretežno sačinjena od bivših igrača Bečeja, inače prošlogodišnjeg osvajača ovog takmičenja.
Kragujevčki tim, predvođen trenerom Predragom Rajićem, želi da u Smederevu dođe do svog prvog trofeja u sezoni i ujedno se iskupi za šokantan poraz od Bečeja u prošlogodišnjem finalu >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Kupa Srbije. „Studenti“ su u odličnoj formi, što pokazuju i rezultati u poslednja dva meseca. Naime, od kada je na klupu aktuelnog šampiona Srbije seo Predrag Rajić, Ekonomac je zabeležio sedam vezanih trijumfa u prvenstvu i dva u Kupu Srbije, što ohrabruje pred sutrašnju bitku za prvi ovosezonski trofej.
Kada je reč o ekipi Euro Motusa, u pitanju je drugoligaš iz Beograda koga mahom sačinjivaju bivši igrači Bečeja, poput golmana Josimovića, Šoša, Roknića, Jančevskog, Živića, Stanojevića, Kopanje i kapitena Tepavčevića. Svi ovi igrači bili su akteri prošlogodišnjeg finala kupa, u kome su Bečejci savladali Kragujevčane sa 3:1 i domogli se trofeja. Ove dve ekipe su se kasnije sastale i u finalu plej-ofa, i tada je Ekonomac slavio u oba meča, osvojivši sedmu uzastopnu titulu.
Ekonomac je na putu do finala eliminisao čačansku Fontanu, zatim Jastrebac iz Blaca i na kraju Novi Pazar, dok je Euro Motus najpre bio bolji od Nove Pazove, potom je slavio protiv Fleš Bečeja, da bi u polufinalu bio bolji od ekipe Deusa.
Trener Ekonomca Predrag Rajić najavio je da će u ovom meču pružiti priliku svim raspoloživim igračima, ali da to nikako ne sme da se shvati kao alibi za eventualni neuspeh. Osvajanje Kupa Srbije svakako bi bio vetar u leđa za kragujevački tim pred samu završnicu prvenstva.
 
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.