Ekonomac protiv Srpske za izlazak iz krize (petak, 19 h)

Izvor: KGsport.info, 18.Apr.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac protiv Srpske za izlazak iz krize (petak, 19 h)

Posle ubedljivog poraza na gostovanju Novom Pazaru (3:8) pre desetak dana, kragujevački Ekonomac pokušaće da popravi utisak u susretu 21. kola Prve futsal lige Srbije protiv ekipe Srpske. Ova utakmica na programu je u petak, 19. aprila, od 19 časova u hali „Jezero“.
Odavno se nije desilo da Ekonomac veže dva prvenstvena poraza u intervalu od samo dve nedelje. Ako je poraz na gostovanju drugoplasiranoj Novoj Pazovi bilo donekle podnošljiv, to se svakako ne može reći za >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << rezultatsku katastrofu u Novom Pazaru, gde je šampion potučen do nogu.
Da li se radi o umoru, padu forme ili nekom trećem razlogu, činjenica je da su „studenti“ u velikom padu forme, i to u možda najnezgodnijem trenutku, pred sam finiš sezone.
Na svu sreću, Predrag Rajić i njegovi izabranici imali su desetak dana pauze da se malo prisaberu, pogledaju u oči i otkriju u čemu je problem, kako se ovakva izdanja, poput onog u Novom Pazaru, ne bi dešavala u budućem periodu.
Da li su Kragujevčani u međuvremenu izvukli pouke, pokazaće predstojeći susret sa Srpskom u „Jezeru“. Obe ekipe se veoma dobro poznaju, budući da su u ovoj sezoni već dva puta odmeravale snage, jednom u prvenstvu i jednom u Kupu Srbije. U oba navrata slavio je Ekonomac, i to na prilično ubedljiv način (7:1 i 5:0), pa je jasno ko će u sutrašnjem duelu imati epitet favorita.
S obzirom na onu staru izreku da je „ranjeni lav najopasniji“, ne bi trebalo da čudi ako šampion iskali svoj bes na beogradskom timu i nanese mu još jedan ubedljiv poraz. Sa druge strane, i gosti će na krilima dobrih rezultata u drugom delu sezone nastojati da iskoriste lošu formu svog rivala, kako bi ga još jednom iznenadili, i to na njegovom parketu.
U svakom slučaju, biće ovo jako zanimljiva utakmica, koja će u velikoj meri pokazati u kom pravcu srpski šamipion ide i da li su ova dva prvenstvena poraza samo trenutak loše forme ili se pak radi o jednoj dugotrajnijoj rezultatskoj krizi.
Ovo je idealan trenutak i da kragujevačka publika stane uz ovaj klub, koji je godinama unazad najbolji prezenter kragujevačkog sporta u čitavoj Evropi.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Paraglajderi iz pet država na takmičenju u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 18.Apr.2019

Novi Pazar open 2019 u paraglajdingu okupiće više od 40 pilota iz Kine, Nemačke, Rumunije, Bosne i Hercegovine i Srbije, najavili su danas organizatori sportske manifestacije koja je na programu od 19. do 21. aprila. “Prvog takmičarskog dana, u subotu, ako vremenski uslovi budu odgovarajući,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.