Ekonomac na korak do titule

Izvor: KGsport.info, 09.Maj.2016, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac na korak do titule

Kolo pre kraja takmičenja u Prvoj futsal ligi, kragujevački Ekonomac je na dobrom putu da osvoji osmu titulu prvaka Srbije, ukoliko večeras slavi na gostovanju protiv ekipe Fleš Bečeja u Valjevu.
Nakon remija ekipe Deusa u duelu sa Novom Pazovom (5:5), jasno je da Kragujevčani večeras imaju prvu „meč loptu“ u misiji odbrane šampionskog trona. Ukoliko izabranici Predraga Rajića savladaju Fleš Bečej, imaće nedostižnih pet bodova prednosti kolo pre kraja takmičenja, što >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << automatski znači i novu titulu.
Poraz u finalu Kupa Srbije od Euro Motusa već je arihiviran i u taboru kragujevačkog tima maksimalno su skoncentrisani na današnji duel sa ekipom iz Valjeva. Ipak, to ne znači da u ovaj meč ulaze pod pritiskom, budući da im je preostao još i duel sa Smederevom u „Jezeru“, koji bi mogao da posluži kao neka vrsta „popravnog“ u slučaju lošeg rezultata u Valjevu.
Utakmica između Fleš Bečeja i Ekonomca igra se večeras od 20 časova i 45 minuta.
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.