EVO ŠTA SU UROŠU RADILI U POLICIJI: Izašao iz kola savijene glave - jedan detalj posebno privukao pažnju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 17:43

EVO ŠTA SU UROŠU RADILI U POLICIJI: Izašao iz kola savijene glave - jedan detalj posebno privukao pažnju (VIDEO)

Uroš B. uhapšen je kod Kragujevca

U terorističkom napadu koji se dogodio u četvrtak uveče u Mladenovcu, u selima Malo Orašje i Dubona ubijeno je osmoro ljudi. Među stradalima je jedan policajac (20), njegova sestra, i još jedan mladić (21) a ima 14 ranjenih, saznaje Telegraf.rs. Masovnog ubicu Uroša B. doveli su u policijsku stanicu u Smederevu, a reporteri Telegrafa snimili su kako ubica izgleda nakon stravičnog masakra koji je počinio.

Dovezen je pod jakim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policijskim snagama, a hodao je bos, u čarapama. Uveden je odmah u policijsku stanicu Smederevo. Tu će i biti saslušan u Tužilaštvu koje deli zgradu sa policijom. Biće mu određeno policijsko zadržavanje od 48 sati nakon čega će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Smederevu. Verovatno će mu se i suditi u Smederevu, jer najveći broj žrtava pripada teritorijalno pripada ovoj opštini.

Kako se nezvanično saznaje, policija ga je vodila da pronađe i preda pušku kojom je pucao, pa je iz tog razloga u stanicu stigao tek u kasnim popodnevnim satima. .

Prema informacijama, on je bio sa društvom u školskom dvorištu kada se posvađao sa njima. Došao je do kuće i uzeo automatsku pušku. Potom se vratio do društva, pucao na ekipu koja je pravila roštilj, zatim seo u mercedes i navodno pucao iz automobila u pokretu. Navodno, on je kasnije menjao automobil.

Inače, osumnjičeni nije osuđivan, međutim, kako se saznaje, prijavljivan je za nasilje i važio za problematičnog muškarca. Navodno, napadač je sin vojnog lica.

Sve vesti o terorističkom napadu u Mladenovcu čitajte klikom OVDE.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.