Dvoje povređenih u dve saobraćajne nesreće u toku noći

Izvor: Blic, 16.Dec.2013, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje povređenih u dve saobraćajne nesreće u toku noći

Dve osobe lakše su povređene u dve saobraćajne nesreće, rekli su jutros agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći.

U jednoj saobraćajnoj nesreći muškarac je povredio glavu, nakon čega je u relativno stabilnom stanju prebačen na odeljenje neurohirurgije. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u smeru prema Niškoj banji lakše je povređen muškarac.

U noći između nedelje i ponedeljka u Nišu je bilo ukupno 100 intervencija, a u Hitnoj pomoći kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je bilo puno posla. U Kragujevcu prethodne noći nije bilo saobraćajnih nesreća. Ekipa Hitne pomoći imala je 22 intervencije, pregledano je 21 dete, a najčešće su se javljali srčani i hronični bolesnici i astmatičari.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve osobe povređene u tučama u Novom Sadu

Izvor: Blic, 16.Dec.2013

Dve osobe lakše su povređene u tučama koje su se dogodile tokom prethodne noći, rekli su agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći...Oko 22 časa u holu Glavne železničke stanice mladić (22) je isečen flašom po glavi, nakon čega je prebačen u Urgentni centar...Muškarac (26) zadobio je...

Nastavak na Blic...

Dvoje povređeno u dve saobraćajke u Nišu

Izvor: Kurir, 16.Dec.2013

NIŠ - Dve osobe lakše su povređene u dve saobraćajne nesreće, rekli su u gradskoj službi Hitne pomoći. U prvoj saobraćajnoj nesreći muškarac je zadobio povrede glave, nakon čega je u relativno stabilnom stanju prebačen na odeljenje neurohirurgije...U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.