Dva Radnička podelila bodove

Izvor: Blic, 24.Avg.2012, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva Radnička podelila bodove

U prvom meču 3. kola Jelen Superlige niški Radnički je podelio bodove sa istoimenim klubom iz Kragujevca - 1:1. Novog superligaša je u vođstvo doveo Binić, da bi konačan rezultat postavio Tintor.

Nišlije kao domaćini igraju na stadionu Jagodine, jer "Čair" zbog sređivanja tribina još nije spreman za mečeve Superlige i trebalo bi da ugosti Smederevo 15. septembra.

Pod Đurđevim brdom nije bilo mnogo uzbuđenja u prvom delu, da bi se mreže tresle u nastavku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Prvo je Vladan Binić pobegao svojim čuvarima i lepim lobom levom nogom prebacio golmana Čančarevića i doveo Nišlije u vođstvo u 57. minutu. Ipak, njihova radost nije dugo trajala, jer je četiri minuta kasnije bilo 1:1.

Posle prekida sa desne strane, najviši u skoku bio je Miloš Tintor i glavom doneo Kragujevčanima bod u trećem kolu Jelen Superlige.

U subotu je na programu još pet utakmica, dok u nedelju Zvezda od 17 časova gostuje Novom Pazaru pred praznim tribinama, a Partizan na svom terenu dočekuje Jagodinu.

Jelen Superliga, 3. kolo:

Radnički Niš - Radnički Kragujevac 1:1

(Binić 58 - Tintor 61)

Subota:

Javor - Spartak 17h

OFK Beograd - Hajduk 17h

Rad - Smederevo 17h

Sloboda - Donji Srem 17h

Vojvodina - BSK Borča 17h

Nedelja:

Novi Pazar - Crvena zvezda 17h

Partizan - Jagodina 19h
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.