„Dupla kruna“ Milice Ristić na juniorskom prvenstvu Srbije

Izvor: KGsport.info, 18.Feb.2019, 02:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Dupla kruna“ Milice Ristić na juniorskom prvenstvu Srbije

Ovogodišnje juniorsko prvenstvo Srbije standardnim vazdušnim oružjem u Smederevu proteklo je u znaku mlade takmičarke „Čika Mate“ Milice Ristić, koja se okitila sa dve titule. Talentovana Kragujevčanka je prvog turnirskog dana u tandemu sa klupskim kolegom Markom Ivanovićem trijumfovala u miksu vazdušnom puškom, a samo dan kasnije okitila se zlatom i u pojedinačnoj konkurenciji juniorki istim oružjem.
U nadmetanju mikseva Ristićeva i Ivanović bili su ubedljivi, ostavivši >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << daleko iza sebe branioce trofeja Anastasiju i Dimitrija Gaćešu iz inđijske Mladosti. Pri tom, „Čika Matin“ miks je zabeležio rezultat od 494,6 pogođenih krugova, čime je za 1,4 kruga nadmašio dosadašnji državni juniorski rekord.
Drugog dana prvenstva održana su takmičenja u pojedinačnim konkurencijama, gde se Ristićeva opet pokazala u najboljem svetlu. Mlada takmičarka „Čika Mate“ je u više nego uzbudljivom finalu nadmetanja puškom kod juniorki uspela da se domogne prvog mesta ispred klupske koleginice Teodore Vukojević, koja je nedavno osvojila zlatne medalje u seniorskom i juniorskom finalu Kupa Srbije
Foto: Streljački savez Srbije


Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.