Drvenom motkom ubio oca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2012, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drvenom motkom ubio oca

KRAGUJEVAC -

Stefan D. (18) iz Banje kod Aranđelovca uhapšen je zbog sumnje da je ubio oca Predraga D. (43) tako što ga je u glavu udario drvenom motkom, a o potom ga zatrpao snegom na seoskom groblju, saopštila je danas kragujevačka policija.

Kako je navedeno u saopštenju, Stefan D. je u noći između 16. i 17. februara, pola sata posle ponoći, na seoskom putu u Banji, u naporednoj blizini porodične kuće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << presreo oca Predraga i više puta ga u glavu udario drvenom motkom.

"Kada je ustanovio da Predrag D. ne daje znake života, Stefan mu je na glavu navukao najlonski džak, podvezao kanap ispod vrata i ručnim kolicima odvezao na oko 200 metara udaljeno seosko groblje, gde je ga zatrpao snegom", navedeno je u saopštenju.

Stefan D. je, dodaje se u saopštenju, narednog dana prijavio nestanak oca policiji, koja je Predraga D. pronašla, kao i drvenu motku sa tragovima krvi.

Policija navodi i da je, protiv sada pokojnog Predraga D, pre tri godine, podnela krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici i da je Stefan D. priznao da je ubio oca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.