Drama u Kragujevcu: Mačetom iskasapio radnicu, pa opljačkao naplatno mesto za komunalije

Izvor: Press, 02.Nov.2017, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Kragujevcu: Mačetom iskasapio radnicu, pa opljačkao naplatno mesto za komunalije

Radnik obezbeđenja je pokušao da ga savlada, a otpor je pružila i blagajnica.
Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia, Telegraf
Maskirani razbojnik s mačetom u ruci opljačkao je naplatno mesto Javnog stambenog preduzeća Kragujevac u naselju Aerodrom i teško povredio radnicu koja mu se suprostavila.
Sa naplatnog mesta gde Kragujevčani plaćaju vodu, struju, odnošenje đubreta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << razbojnik je odneo 250.000 dinara. Ovo nije prva pljačka naplatnog mesta na Aerodromu. Policija je brzo identifikovala i uhapsila pljačkaša. U pitanju je S.G. iz Kragujevca.
Prema policijskom saopštenju, S.G. je na naplatno mesto upao prvog novembra u popodnevnim satima. Bio je maskiran, u ruci je imao mačetu.
- Radnik obezbeđenja je pokušao da ga savlada, a otpor je pružila i blagajnica. Razbojnik je tada napao mačetom i posekao po desnoj ruci. Čujem da je u okršaju sa radnikom obezbeđenja lopov ispustio mačetu i pobegao- kaže jedan od svedoka događaja koji se u vreme pljačke našao na ulici.
Maskirani napadač je pobegao s lica mesta, ali ga je policija u međuvremenu identifikovala i kasnije uhapsila. On je uz krivičnu prijavu sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu, zbog sumnje za krivično delo razbojništvo.
Isto naplatno mesto opljačkano je i februara 2011. godine, kada je razbojnik uz pretnju pištoljem oteo oko 260.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.