Izvor: Kragujevac.rs, 09.Mar.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija Prihvatilištu za žrtve nasilja u porodici

Kragujevac je povodom Međunarodnog dana žena posetila delegacija Sindikalne organizacije IF Metal iz Geteborga. Predstavnici najveće sindikalne organizacije iz Švedske koja sprovodi politiku poboljšanja položaja žena u društvu, njihovog aktivnog angažovanja u sindikatima i ravnopravnosti polova uopšte, u okviru posete obišli su i Centar za razvoj usluga socijlane zaštite “Kneginja Ljubica“ i tom prilikom uručili novčanu donaciju koja će biti iskorišćena za poboljšanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << kvaliteta uslova života korisnika Prihvatilišta za žrtve nasilja u porodici.

U ime grada Kragujevca, u prisustvu predstavnika Saveza samostalnih sindikata, delegaciju sindikalne organizacije iz Švedske pozdravila je i zahvalila se na donaciji, član Gradskog veća za zdravstvenu i socijalnu zaštitu Gordana Damnjanović.

Na sastanku se razgovaralo o važnosti ekonomskog osnaživanja žena a gosti su upoznati i o politici koju sprovodi grad kada su u pitanju osetljive grupe i korisnici Prihvatilišta za žrtve nasilja u porodici. Saradnja Samostalnih sindikata Kragujevac i Sindikalna organizacija IF Metal iz Geteborga neguje dugogodišnju saradnju koja je otpočela 2010. godine realizacijom četvorogodišnjeg projekta Unapređenje položaja žena u društvu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.