Doga izujedala devojčicu u Aranđelovcu

Izvor: Glas javnosti, 23.Maj.2012, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doga izujedala devojčicu u Aranđelovcu

KRAGUJEVAC - Desetogodišnja devojčica N.M. iz Aranđelovca teško je povređena kada ju je napao pas rase doga argentino vlasnika Saše M. (26), kome je kragujevačka policija odredila meru zadržavanja u trajanju do 48 sati.

Devojčica je zadobila teške telesne povrede u predelu glave i desne šake i posle ukazane pomoći u aranđelovačkoj bolnici odmah je prebačena na Dečju kliniku u Beogradu, navedeno je u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << kragujevačke policije.

Do tog napada je došlo sinoć nešto pre 20 sati u auto servisu "Mila" kada je pas iskočio iz boksa i napao devojčicu i počeo da je ujeda, dok se sa drugom decom igrala u dvorištu tog servirsa u ulici Tanaska Rajića.

Napad na devojčicu prekinula je mušterija koja ja udarcima pajserom oterala psa i potom sa vlasnikom Sašom M. odvezla dete u aranđelovačku bolnicu.

Saša M. će, po isteku mere zadržavanja, biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.