Đavoli stigli sa Zlatibora, Ivančević zadovoljan novajlijama

Izvor: KGsport.info, 27.Jul.2013, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đavoli stigli sa Zlatibora, Ivančević zadovoljan novajlijama

Fudbaleri Radničkog okončali su dvanaestodnevne bazične pripreme na Zlatiboru i vratili se danas u srce Šumadije.
Kragujevčani su na pet kontrolnih utakmica zabeležili tri pobede i dva remija. Iz tog razloga, novi šef stručnog štaba kluba sa Lepenice Radmilo Ivančević je zadovoljan, pogotovo pojačanjima za novu sezonu.
“Sve novajlije imaju određeni kvalitet koji smo tražili da bismo popravili igru i imali što bolje rezultate. Knežević, Stojimirović i Marjanović >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << su ubrzali našu igru.
Špic Malinić pokazao je da na njega možemo da računamo, a Marjanović je posebno zanimljiv jer može da igra na sve tri pozicije u napadu. Šimić je proveren golman“.
Argentinac Porkari je na probi. Ivančević kaže da je zadovoljio.
“On se uklapa i pokazuje odgovarajuće kvalitete. Mislim da će ostati kod nas. Biće velika borba i konkurencija za svako mesto, a to smo i želeli“ - rekao je Ivančević.
Đavoli u nedelju imaju slobodan dan, a od ponedeljka nastavaljaju sa pripremama. Planirano je još nekoliko utakmica, kao i učešće na turniru u Čačku. Novu sezonu počeće 10. avgusta kada će u večernjem terminu gostovati imenjaku iz Niša.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.