Đaci napunili strelište u Smederevu

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Apr.2013, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci napunili strelište u Smederevu

SMEDEREVO - Osnovci OŠ “Dule Karaklajić” iz Lazarevca sa 526 krugova serijskom vazdušnom puškom i učenice OŠ “Boško Palkovljević Pinki” iz Stare Pazove sa 539 krugova pobednici su Prvenstva Srbije za đake osnovnih i srednjih škola u u streljaštvu koje je u Smederevu na novom strelištu družine Smederevo organizovao Savez za školski sport.

Pojedinačne titule pripale su Đorđu Rančiću iz OŠ “Duško Radović” (Pirot) i Neveni Armuš iz OŠ “Milutin i Draginja Todorović“ iz Kragujevca.
Učestvovalo je 125 đaka iz 35 osnovih škola Srbije. Promoter prvenstva je svetska rekorderka i pobednica Svetskog kupa nedavno u Čangvonu, olimpijka Partizana Andrea Arsović, koja je u pozdravnoj reči...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Marija Bubalo i Vukašin Bojić đaci-šampioni

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Apr.2013, 21:09

SMEDEREVO - Marija Bubalo strelac ekipe Gimnazije „Uroš Predić“ iz Pančeva i Vukašin Bojić, strelac TŠ „Mihajlo Pupin“ (Inđija)  osvojili su titule na Školskom prvenstvu Srbije koje je organizovao Savez za školski sport i Savez za školski sport i organizaciju takmičenja Smedereva...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.