Demonstranti blokirali ulice u Nišu, Kragujevcu i Novom Sadu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 21:28

Demonstranti blokirali ulice u Nišu, Kragujevcu i Novom Sadu (VIDEO)

Osim Beograđana, večeras su se na protestima u svojim gradovima okuplile i Nišlije i Kragujevčani

Nišlije su se okupile večeras u Ulici Nikole Pašića ispred Skupštine grada Niša. Demonstranti su zaustavili saobraćaj oko 19 sati. Dolazak policajaca dočekan je zvižducima i povicima "kerovi, kerovi". Iz pravca Trga kralja Aleksandra stigla je grupa mladih Nišlija. Čuju se pištaljke, a pojedini lupaju i u šerpe.

Demonstranti su se okupili i u Kragujevcu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na platou ispred Skupštine grada od 19 sati došli su demonstranti nezadovoljni postupcima vlasti u Srbiji.

Protest zbog najave uvođenja policijskog časa, počeo je od 18 časova na Trgu slobode u Novom Sadu.

Na početku je došlo je do varnica između, predstavnika različitih ideologija oko toga ko će da drži govor. Desno orijentisani demonstranati su došli sa zastavom Kosova, dok "levi" nose transparent "ko tebe pendrekom, ti njega revolucijom".
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.