Danas najhladnije jutro u Srbiji

Izvor: NaDlanu.com, 09.Feb.2012, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas najhladnije jutro u Srbiji

U Republičkom hidrometeorološkom zavodu saopštili su da se danas ujutru očekuje jak i umeren mraz, sa temperaturama od minus 25 do minus 15, a lokalno i do minus 30 stepeni.

Metereolozi za danas prognoziraju izuzetno hladno jutro, u Beogradu oko -16 stepeni. Na severu Bačke, Banatu i na Pešterskoj visoravni najniža jutarnja temperatura biće minus 22. U Novom Sadu će ujutru biti minus 18, dok će najviša dnevna biti tek minus 11. U Kragujevcu će jutarnja biti 16 stepeni >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ispod nule, koliko će biti i u Beogradu. I narednih sedam dana zadržaće se veoma hladno vreme. U petak, prvo na jugu i jugozapadu, a do kraja dana i u toku noći u ostalim krajevima, doći će do naoblačenja mestimično sa snegomZa dane vikenda i početkom naredne sedmice prognozira se pretežno oblačno vreme, mestimično sa snegom. Više padavina očekuje se u subotu i to u južnim i centralnim krajevima, uz pojačan istočni vetar. Meteorolozi predviđaju vejavicu i stvaranje nanosa u planinskim predlima.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.