Danas blokiran račun Simpa, odbijena žalba kompanije

Izvor: Politika, 23.Avg.2013, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas blokiran račun Simpa, odbijena žalba kompanije

BEOGRAD –Poreska uprva Srbije danas je blokirala račun kompanije Simpo zbog poreskog duga od 4,88 milijardi dinara, saopštila je ta uprava.

Rešenje o blokadi računa Simpa poslato je Odeljenju za prinudnu naplatu Narodne banke Srbije u Kragujevcu.

Simpo je uložio žalbu na rešenje o prinudnoj naplati duga, koje mu je juče uručeno, i tražio je odlaganje izvršenja rešenja, ali je Poreska uprava odbila taj zahtev.

Beta

objavljeno: 23.08.2013
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blokiran račun Simpa

Izvor: Beta, 23.Avg.2013

BEOGRAD, 23. avgusta 2013. (Beta) - Poreska uprava Srbije u petak je blokirala račun kompanije Simpo zbog poreskog duga od 4,88 milijardi dinara, saopštila je ta uprava...Rešenje o blokadi računa Simpa pos..

Nastavak na Beta...

Blokiran račun kompanije „Simpo“

Izvor: Capital.ba, 23.Avg.2013

BEOGRAD, Račun preduzeća „Simpo“ iz Vranja, jednog od najvećih poreskih dužnika u Srbiji, danas je blokiran, nakon što su odbijeni žalba na rješenje o prinudnoj naplati duga i zahtjev o ..

Nastavak na Capital.ba...

Blokiran račun Simpa - Dinkić zadovoljan, u firmi kukaju

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2013

Poreska uprva Srbije u petak je blokirala račun kompanije Simpo zbog poreskog duga od 4,88 milijardi dinara, saopštila je ta uprava. Rešenje o blokadi računa Simpa poslato je Odeljenju za prinudnu naplatu Narodne banke Srbije u Kragujevcu...Simpo je uložio žalbu na rešenje o prinudnoj naplati...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.