Dača Pantić čovek preokreta, dupla pobeda Čuke!

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2020, 09:56

Dača Pantić čovek preokreta, dupla pobeda ''Čuke''!

Ekipa Čukaričkog juče je na pripremama ostvarila dve pobede na Zlatiboru.

I Čukarički je jedna od brojnih ekipa koje se ovih dana pripremaju na Zlatiboru, a juče su odigrali dve utakmice i obe rešili u svoju korost.

Prvi rival im je bio kragujevački Radnički 1923, a ''Brđani'' su ovaj meč dobili sa 3:1.

Već posle 20 minuta igre Čukarički je vodio sa 2:0, Kamenović i Eze su bili strelci, a Radnički je uzvratio na isteku prvih pola sata igre, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je Nikodijevuić smanjio na 2:1.

Rezultatska neizvesnost potrajala je do samog finiša meča, a onda je Veličković postigao treći gol za ''Čuku'' i postavio konačnih 3:1.

Nedugo zatim, ''Brđani'' ponovo na terenu, ovoga puta protiv Krupe, koju su posle preokreta savladali sa 2:1.

Prvo poluvreme je ekipa Krupe rešila u svoju korist golom Glišića u 43. minutu, a u nastavku Čukarički je izjednačio u 76. minutu pogotkom Marka Docića sa bele tačke.

Najveće pojačanje Čukaričkog ovog leta, bivši fudbaler Partizana i Čelsija Danilo Pantić debitovao je na ovom meču od 62. minuta, a u finišu meča, u 86. minutu je upravo on doneo pobedu Čukaričkom, posle akcije Birmančevića. Pantić je jednu odbijenu loptu pravovremeno sačekao i prosledio je u mrežu za konačnih 2:1.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ČUKARIČKI FURIOZAN: Brđani na pripremama ne znaju za poraz, pogodio Danilo Pantić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020

Crno-beli sa Banovog brda krenuli žestoko...Fudbaleri Čukaričkog odigrali su dve priajteljske utakmice na Zlatiboru i zabeležili oba trijumfa uz debitantski gol novog pojačanja Danila Pantića. Brđani su prvo savladali kragujevački Radnički sa 3:1, a potom i povratnika u Premijer Ligu BiH ekipu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.