Izvor: Danas, 13.Feb.2024, 13:02

DS: Kandidat za predsednika kragujevačke skupštine nema kredibilitet

Na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Kragujevca potvrdjeni su danas mandati odbornika novog saziva, koji će se u nastavku sednice izjasniti o jedinom kandidatu za predsednika Skupštine grada - Ivici Momčiloviću iz Socijalističke partije Srbije (SPS). Iz Demokratske stranke tvrde da Momčilović nema kredibilitet jer dolazi "kao posledica jedne međusobne mržnje i netrpeljivosti."
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odluka o gradonačelniku Kragujevca čeka se iz Beograda, SPS-u mesto predsednika Skupštine grada

Izvor: Danas, 13.Feb.2024

  Na sednici lokalnog parlamenta u Kragujevcu, koja je još uvek u toku, ozvaničeni su odbornički mandati a skupštinska većina okupljena oko Srpske napredne strane za predsednika Skupštine grada predložiće Ivicu Momčilovića iz SPS-a.

Nastavak na Danas...

Opozicija bojkotovala glasanje za predsednika Skupštine grada Kragujevca

Izvor: Danas, 13.Feb.2024

Za predsednika Skupštine grada Kragujevca izabran je socijalista Ivica Momčilović za koga je na konstitutivnoj sednici glasao 51 odbornik od ukupno 87, dok u glasanju nisu učestvovali opozicioni odbornici, koji su pred tajno glasanje izašli is sale.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.