DRAMA U KRAGUJEVCU Lekari se bore za život bebe koja je drogu dobila preko majke

Izvor: Blic, 10.Jun.2015, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U KRAGUJEVCU Lekari se bore za život bebe koja je drogu dobila preko majke

Beba stara šest meseci, koja je u kragujevački Klinički centar dovežena preksinoć, priključena je na aparate za disanje i lekari se bore da joj spasu život na intenzivnoj nezi Pedijatrijske klinike.

Dete, čiji suroditelji, kako saznajemo u policiji, registrovani narkomani, je primljeno u teškom stanju. Nakon analiza krvi i urina je utvrđeno da ima

drogu u urinu.

Psihoaktivne supstance su, kako se pretpostavlja, u organizam dečačića dospele preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << majčinog mleka.

Kako je izjavio portparol policiji Slobodan Lazarević za "Blic", „obavešteno je

tužilaštvo, koje će proceniti da li ima elemenata odgovornosti roditelja“.

Otac A.A. (31) i majka M.D. (29) su saslušani, i pušteni na slobodu. Bili su na

programu odvikavanja od narkotika, u kome se koristi metadon i drugi lekovi.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KG: Droga u urinu šestomesečne bebe

Izvor: B92, 10.Jun.2015

Beba stara šest meseci, za koju je utvrđeno da ima drogu u urinu, priključena je na aparate za disanje i kragujevački lekari se bore da joj spasu život...Dete, čiji su roditelji, kako "Blic" saznaje u policiji, registrovani narkomani u kragujevački Klinički centar je doveženo preksinoć u teškom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.