DEČACI UHVAĆENI USRED STRAVIČNOG ČINA: Namamili psa koricom hleba, a onda mu učinili UŽASNU stvar, jadna životinja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2024, 22:17

DEČACI UHVAĆENI USRED STRAVIČNOG ČINA: Namamili psa koricom hleba, a onda mu učinili UŽASNU stvar, jadna životinja!

Kragujevčanka je u šoku podelila sa sugrađanima šta se zbilo

Ova gnusna situacija mora da se čuje, da se reaguje, da se zna! Ovako svoj post počinje uznemirena sugrađanka koja je opisala jezivu scenu koju je njen suprug zatekao.

- Suprug je večeras oko 21 čas u naselju Aerodrom, blizu prodavnice Trnava promet kod škole, naišao na dva dečaka uzrasta peti, šesti razred, kako mame bespomoćne pse sa koricom hleba u koju su prethodno stavili petardu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa namerom da istu upale kada psu daju hleb da jede - napisala je ona i dodala:

- Razumemo da neko ne voli pse, razumemo da nema empatiju prema njemu, ali od psa se počinje, na čoveku se me daj bože završava. Zabranite petarde deci, pričajte sa decom i učite ih da ne diraju slabije i bespomoćne - poručuje ona.

Ovo nije prvi takav slučaj koji je uznemirio javnost. Podsetimo, iz Udruženja Beta saopštili su krajem decembra da je u Zmajevoj ulici u Zaječaru pronađen mrtav pas. Vilica i glava nastradalog psa raznesene su, kako navode, petardama.

(Srbija Danas/Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.