“Crveni đavoli“ pružili podršku Čapljiću i igračima Radničkog

Izvor: KGsport.info, 07.Okt.2014, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Crveni đavoli“ pružili podršku Čapljiću i igračima Radničkog

Koliko je Vlado Čapljić popularan među navijačima Radničkog, pokazalo je oko stotinak popularnih „Crvenih đavola“, koji su se danas, u popodnevnim satima, okupili kako bi ispratili prvi trening fudbalera Radničkog pod vođstvom novog trenera i naravno pružili podršku Čapljiću i igračima.
Izuzetan gest u pravo vreme, kojim su navijači kragujevačkog kluba pokazali da su uz ekipu i u teškim trenucima, a ne samo kada se pobeđuje i slavi. Klicalo se Vladi Čapljiću, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << a igračima Radničkog se pevalo “Srce na teren, hoćemo srce na teren!“.
Pred Čapljićem je veoma težak posao da ekipu nakon jako lošeg starta vrati na pobednički kolosek. Očekivanja su velika, a videćemo kako će se tim Radničkog pokazati za dve nedelje kada se nastavlja Jelen Super liga. Podsetimo, Radnički će 18. oktobra gostovati Čukaričkom, dok će Čapljić premijeru pred kragujevačkom publikom imati tek 29. oktobra, kada će „Đavoli“ dočekati Jagodinu u kupu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Nova energija u Kragujevcu - Ovacije Čapljiću na prvom treningu!

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2014, 11:07

Novi trener kragujevačkog Radničkog Vlado Čapljić preuzeo je dužnost od Dragoljuba Bekvalca, koji je proteklog vikenda napustio ''Čika Daču''. Povratak Čapljića na mesto uspeha navijači Radničkog su oduševljeno dočekali.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.