Izvor: N1 televizija, 25.Jan.2021, 08:27

Čovek po kom je snimljen „Otac“: Podneo sam 130 zahteva, ispunio sve što traže

Nedavno televizijsko emitovanje filma "Otac" reditelja Srdana Golubovića, aktuelizovalo je priču o "stvarnom ocu" Đorđu Joksimoviću (50) iz Kragujevca, koji se skoro šest godina bori za starateljstvo nad tri maloletne ćerke i njihov povratak iz hraniteljske porodice. Slučaj ovog oca, uzdrmao je celu Srbiju, a u preispitivanje svih okolnosti koje su dovele do oduzimanja dece, uključila su se nadležna ministarstva i zaštitnik građana.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Otac: Uradio sam sve što su tražili, nadam se kraju agonije

Izvor: Luftika.rs, 25.Jan.2021

Televizijska premijera filma “Otac” reditelja Srdana Golubovića širu javnost je upoznala sa slučajem “pravog oca” Đorđa Joksimovića (50), koji se već gotovo šest godina bori da povrati starateljstvo nad svoje tri maloletne ćerke.. Njegov slučaj potresao je javnost u Srbiji, a u proveru...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.