„Čika Matini“ strelci blistali na Velikoj nagradi Novog Sada

Izvor: KGsport.info, 13.Avg.2018, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Čika Matini“ strelci blistali na Velikoj nagradi Novog Sada

Stefanović (levo) i Pletikosić (desno) u društvu Mađara Ištvana Penija (u sredini)

Strelci kragujevačkog „Čika Mate“ osvojili su ukupno pet medalja na ovogodišnjoj „Velikoj nagradi Novog Sada“. Najuspešniji je bio Milutin Stefanović, koji je osvojio jedno zlatno i dva srebrna odličja, a uz njega medaljama su se okitili još i iskusni Stevan Pletikosić i juniorka Nevena Armuš.
Stefanović je najpre u paru sa Andreom Arsović trijumfovao >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << u takmičenju mikseva, a potom se okitio i sa dva srebra u pojedinačnim takmičenjima vazdušnom puškom i u trostavu.
Stevanu Pletikosiću pripala je bronza u trostavu, dok je Nevena Armuš osvojila u srebro u gađanju MK puškom iz ležećeg stava kod juniorki.
Blizu medalja bili su i „Čika Matina“ juniorka Teodora Vukojević, koja je u disciplini vazdušna puška zauzela peto mesto, i Stevan Jovanović, koji je takmičenje u trostavu završio na šestoj poziciji.
Srpski strelci su na ovogodišnjoj „Velikoj nagradi Novog Sada“ osvojili ukupno 27 odličja.
Foto: Nikola Marić
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.