Četvrti Memorijal „Dragoslav Jakovljević – Babea“ u organizaciji BK Lukač

Izvor: KGsport.info, 07.Dec.2018, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrti Memorijal „Dragoslav Jakovljević – Babea“ u organizaciji BK Lukač

Četvrti Memorijalni bokserski turnir „Dragoslav Jakovljević-Babea“ biće održan u subotu, 8. decembra od 15 časova i 30 minuta u hali “Gordana Goca Bogojević”, u organizaciji Bokserskog kluba Lukač iz Kragujevca.
Kragujevački ljubitelji boksa imaće priliku da uživaju u velikom broju kvalitetnih mečeva, kao što je to bio slučaj i na prethodna tri turnira.
U isto vreme, biće ovo još jedna prilika da se oda počast velikom šampionu Dragoslavu Jakovljeviću-Babei >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << (1932-2012), osvajaču medalja na prvenstvima Evrope 1957. u Pragu (srebro), 1959. u Lucernu (bronza), 1961. u Beogradu (bronza) i 1963. u Moskvi (bronza) i počasnom građaninu Kragujevca.
Ulaz za sve zainteresovane posetioce je slobodan.
Takođe, istog dana sa početkom od 16 časova na košarkaškom terenu u Velikom parku Bokserski savez Srbije u saradnji sa BK Lukač organizuje besplatnu Olimpijsku školu boksa, namenjenu polaznicima do 19 godina starosti. Ovaj projekat ima za cilj promociju i omasovljenje ove plemenite veštine među omladinom, uz pedagoški pristup i savladavanje osnovnih tehnika boksa, kako bi se stvorili neki budući asovi.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.