Čaviću razbili automobil: Dešava se svuda

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2013, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čaviću razbili automobil: "Dešava se svuda"

Legendi srpskog sporta Miloradu Čaviću oštećen automobil u Kragujevcu.

Polupana stakla na automobilu Milorada Čavića  

Najbolji srpski plivač svih vremena Milorad Čavić je postavio jutros fotografiju razbijenog automobila uz komentar "Dobro jutro, Srbijo! :)".

 

Potom je usledilo objašnjenje o tome kako ništa nije ukradeno.

"Što je najgore, bilo je šta za uzeti,ali su kulturno ostavili sve na svom mestu...samo mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << razvalili prozore i retrovizore ;)", napisao je Čavić.

 

A, mesto dešavanja je Kragujevac, grad čiji je Milorad stanovnik i u kojem ima plivačku akademiju.

"Bilo je u Kragujevcu, ali se dešava svuda! Dešava se i u Los Anđelesu i u Tokiju. I dalje volim što sam ovde!", napisao je Milorad Čavić u komunikaciji sa pratiocima njegove stranice na "Tviteru".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miloradu Čaviću polomili stakla na automobilu

Izvor: Blic, 12.Jun.2013

Najbolji srpski plivač jutros je doživeo veliku neprijatnost, kad je na parkingu u Kragujevcu video auto sa razbijenim staklima...Porazbijana stakla i slomljeni retrovizori bio je prizor koji je u prvi mah veoma naljutio Čavića, ali je ostao pribran i sam je fotografisao svoj demolirani automobil...-Dobro...

Nastavak na Blic...

Čaviću porazbijali stakla na automobilu

Izvor: Sportal.rs, 12.Jun.2013

Najbolji srpski plivač svih vremena Milorad Čavić u sredu je zatekao polupana stakla na svom automobilu. Čavić je ujutru slikao svoj auto, sliku postavio na svoj profil na društvenoj mreži uz pozdrav "Dobro jutro, Srbijo!".

Nastavak na Sportal.rs...

Razbijeno staklo na autu Milorada Čavića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2013

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić izjavio je danas da su mu nepoznate osobe razbile staklo i retrovozir na parkiranom automobilu u Kragujevcu, gde odnedavno živi i radi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.