Brižni otac izbacuje dete na terasu jer ne želi da ga truje duvanskim dimom

Izvor: Njuz.net, 21.Avg.2014, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brižni otac izbacuje dete na terasu jer ne želi da ga truje duvanskim dimom

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBrižni otac mališana svakog dana satima drži na terasi

KRAGUJEVAC, 21. avgust 2014, (Njuz) -Radovan Jović, desetogodišnjak iz Kragujevca, svaki dan provodi po nekoliko sati na terasi jer njegov otac Vladimir ne želi da ga izlaže duvanskom dimu dok puši.
Vladimir koji je dugogodišnji pušač, tvrdi da ovako štiti sina od lošeg uticaja koji bi na njega moglo imati pasivno pušenje.
- Dugogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << sam pušač i dobro znam kakve posledice može izazvati ovaj porok – priča on – Pasivni pušači, ni krivi ni dužni, trpe u našem društvu. Kao odgovoran roditelj brinem o zdravlju svog deteta pa se trudim da ga zaštitim od duvanskog dima. Zato inisitiram da Vladimir uvek izađe na terasu kada ja zapalim cigaretu. Radovan je vremenom postao svestan koliko je to važno po njegov razvoj pa čim vidi da uzimam upaljač i cigare sam izađe napolje, bez obzira na godišnje doba i temepraturu – objašnjava ovaj brižni otac.
Vladimir je svestan da roditelji predstavljaju uzor svojoj deci pa se trudi da bude pravi primer svom sinu. Priznaje da pored pušenja ima još neke ružne navike ali i da se trudi da Radovana ne trpi zbog njih kako bi ovaj odrastao u zrelu i odgovornu osobu.
- Dešava se da naletim na neko društvo, sednemo negde, malo popijemo ali Radovan je zato vreme uvek u kolima. Ne uvodim ga u zadimljene kafane, niti želim da gleda kako pijem alkohol jer može steći utisak da je to normalno i socijalno prihvatljivo ponašanje. Ponekad ga pošaljem da mi uplati tiket ili kupi pivo, ali to je samo kada sam baš u velikoj gužvi – zaključuje Jović.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.