Borba za finale Kupa Srbije: Ekonomac čeka Novu Pazovu (sreda, 19h)

Izvor: KGsport.info, 19.Apr.2017, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba za finale Kupa Srbije: Ekonomac čeka Novu Pazovu (sreda, 19h)

Kragujevački Ekonomac danas će ugostiti Novu Pazovu u utakmici polufinala Kupa Srbije. Pobednik ovog susreta sastaće se sa Novim Pazarom u velikom finalu, koje je na programu 10. maja.
Popularni „studenti“ su u oba prvenstvena duela ove sezone bili bolji od ekipe iz Nove Pazove. U prvom meču Ekonomac je u Kragujevcu slavio sa 11:5, dok je u Novoj Pazovi bilo 5:1 za Kragujevčane.
Sve ovo ide u prilog činjenici da je Ekonomac favorit u ovom susretu, ali su >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << u taboru aktuelnog šampiona veoma oprezni i ozbiljno shvataju svog rivala. Dovoljna opomena za Kragujevčane bio je prvenstveni susret sa Metalcem minulog vikenda, u kome su gubili sa 0:2, ali su kasnije uspeli da preokrenu rezultat.
Utakmica između Ekonomca i Novog Pazara igra se večeras od 19 časova u hali „Jezero“.
Pobednik ovog susreta sastaće se u finalu sa ekipom Novog Pazara, koja je sinoć sa 8:1 deklasirala beogradski FON u „Šumicama“.
Foto: ekonomac.com
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Ekonomac rutinski do finala Kupa Srbije

Izvor: KGsport.info, 20.Apr.2017, 12:07

BRILJIRAO: Darko Ristić (Foto: ekonomac.com).. Sigurnom pobedom protiv ekipe Nove Pazove od 7:3 (4:1) na parketu hale „Jezero“, kragujevački Ekonomac obezbedio je plasman u finale Kupa Srbije, u kome će se sastati sa Novim Pazarom.. Kragujevčani su veoma ozbiljno shvatili ovaj meč i od samog...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.