Bikovićev kostim prodat za 4.100 evra, novac ide za lečenje malog Gavrila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 13:57

Bikovićev kostim prodat za 4.100 evra, novac ide za lečenje malog Gavrila

Odelo koje je nosio Miloš Biković na snimanju filma"Južni vetar", kupila je kompanija Mocart na humanitarnoj licitaciji za 4.100 evra, a taj iznos će biti uplaćen za lečenje Gavrila Đurđevića, koji boluje od spinalne mišićne atrofije, saopšteno je iz Mocarta.

Ova kompanija je najpre na aukciji preko mreže "Limundo“ kupila Ronaldovu kapitensku traku za 7,5 miliona dinara koju je vatrogasac Đorđe Vukićević pronašao nakon utakmice Srbije i Portgalije i dao je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << licitaciju za lečenje sedmomesečne bebe iz Kragujevca, za koje je potrebno ukupno 2,5 miliona evra.

Direktor korporativnih komunikacija kompanije Mocart Borjan Popović, izjavio je da su se posle prve licitacije uključili i drugi sportisti i poznate ličnosti.

Prema njegovim rečima, Stefan Mitrović, koji je sprečio Kristijanov pogodatak na Marakani, dao je na licitaciju kopačke koje je nosio te večeri, kao i dres, nakon čega je i Aleksandar Mitrović ponudio svoj dres.

"To je upravo bio naš cilj, da dopremo do što više pojedinaca, organizacija, firmi, da zajedno prikupimo što više novca", rekao je Popović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.