Bez iznenađenja u Valjevu

Izvor: KGsport.info, 26.Mar.2018, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez iznenađenja u Valjevu

Kragujevački Ekonomac nastavio je da niže prvenstvene recke u Prvoj futsal ligi Srbije. Pred umećem izabranika Predraga Rajića večeras je oružje položio i valjevski RB, koji je na svom parketu poražen rezultatom 1:3 (0:2).
„Studenti“ su igrali taman koliko je trebalo da dođu do svog sedamnaestog trijumfa u sezoni. Golman RB-a Tanasković je u prvih dvadeset minuta odolevao koliko je mogao, ali je ipak bio prinuđen da kapitulira u dva navrata, najpre u 15. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << kada je njegovu mrežu zatresao Brazilac Igor, a potom i četiri minuta kasnije kada ga je matirao Denis Ramić.
Dašak neizvesnosti u konačan ishod ovog duela uneo je pogodak nekadašnjeg igrača Ekonomca Ninoslava Aleksića u 24. minutu, ali je Denis Ramić svojim drugim golom na utakmici u 33. minutu odagnao sve nedoumice oko pobednika ovog susreta.

Sa 51 bodom Ekonomac i dalje čvrsto drži lidersku poziciju na tabeli Prve futsal lige Srbije sa čak 11 bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Novi Pazovu.
Upravo će ove dve ekipe odmeriti snage kroz sedam dana u „Jezeru“, u derbi meču 18. kola.
Foto: ekonomac.com
Video: IP Sport Media

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.