Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2018, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Beograd na vodi" novi dragulj Srbije

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "Beograd na vodi" novi dragulj Srbije, ali da takvih projekata ne smije da bude samo u Beogradu, već i u Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Kruševcu.

Povodom otvaranja stambene zgrade u "Beogradu na vodi", Vučić kaže da je ponosan i srećan što su naporan i težak rad, i vjera u sebe, pobijedili nerad i sve one koji su, kako kaže, govorili samo loše, želeći da se Srbiji ne dogodi nešto dobro.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
"Ne znam što su svi ovoliko škrti kad treba da kažu da je ovo lepo. Neka narod dođe da vidi kako ovo izgleda. Video sam malo ovakvih mesta u svetu. Neka vide kako su uređeni putevi, ulice", rekao je Vučić za RTS.

Predsjednik Srbije ističe da je urađeno "sve ono što neko 10-15 godina nije radio".

"Hvala prijateljima iz Emirata, hvala Muhamedu Alabaru, Vladi Srbije, posebno Siniši Malom koji je mnogo toga podneo i izdržao da bismo imali sve ove stvari. Ljudima u Srbiji kažem da se dobre stvari dešavaju i biće ih sve više", poručio je Vučić.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.