Belov i Milica u duetu!

Izvor: Poznati.info, 27.Okt.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belov i Milica u duetu!

Učesnici show programa “Operacija Triumf” makedonac Aleksandar Belov i Kragujevčanka Milica Majstorović, udružili su snage i zajedno nastupili na ovogodišnjem prestižnom festivalu “Makfest 2012″. Festival je ove godine ugostio dosta poznatih učesnika koji su 26.10 na polufinalnoj večeri predstavili svoje pesle.

Milica i Aleksandar nastupili su sa pesmom koja nosi naziv “Pazi me ti”, za koju je teks uradio poznati makedonski tekstopisad Elmir Mekik. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Uz fenomenalnu scensku podršku kao i izvođenje, Milica i Aleksandar prvi su ušli u finale. Milica je oduševljena i organizacijom i svojim nastupom:

” Presrećna sam,nismo dugo čekali tako da je ona pozitivna trema nestala već kod prvog finaliste, to smo bili Aleksandar i ja. Od sreće nisam mogla da spavam celu noć. Smatram da sam dala svoj maksimum i da ću 28.10 na finalnoj večeri utvrditi gradivo”.

Pred sam izlazak na binu Milica je svojim fanovima na društvenoj mreži pokazala kako će izgledati na bini. Pometnja kod učesnika nastala je kada se već u back stage-u Milica pojavila u predivnoj odevnoj kombinaciji

“Smatram da ljudi koji prate moj rad, takođe i Aleksandrov,moraju biti iza kulisa samog događaja. Zato sam ja mojim fanovima na facebook-u minut pred izlazak poklonila fotografiju i otkrila im moj stajling. Što se haljine tiče,ovim putem se zahvaljujem mom prijatelju,dizajneru i stilisti Branislavu Simiću,koji se potrudio da na obe festivalske večeri nastupim sa svojim ličnim pečatom. Napominjem da brend “B.S.F” od novembra ima mene kao novo zaštitno lice cele kolekcije”
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.