Beležnica najbolja knjiga virtuelne izložbe Čitanje u doba korone

Izvor: RTS, 24.Apr.2020, 17:44

"Beležnica" najbolja knjiga virtuelne izložbe "Čitanje u doba korone"

Svetski dan knjige i autorskih prava, 23. april, u kragujevačkoj biblioteci "Vuk Karadžić" obeležen je virtuelnom izložbom "Čitanje u doba korone". Za najbolju knjigu izložbe izabrana je "Beležnica" Nikolasa Sparksa.
U okviru izložbe čitaoci su kroz fotografiju i pisanu reč predstavili knjige koje su na njih ostavile najjači utisak i tako dali drugima preporuku za čitanje.
Sa ciljem da se uključi što više ljubitelja knjige svi koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bili zainteresovani mogli su "lajkom" da podrže rad koji im se najviše dopao. Posle preseka glasova koji je napravljen 24. aprila odabrano je pet najboljih dela, čije će predlagače biblioteka i nagraditi:
Najviše glasova dobio je predlog Nataše Radivojević - "Beležnica" Nikolasa Sparksa. Slede "Tajne Pavlove ulice", predlog Mile Lazarević, "Kockar", predlog Milice Kandić, "Ponovni susret", preporuka Marije Marković i "Zašto skačem", predlog Vasiljke Mikić.
Svi koji su svojim radovima bili deo izložbe dobiće besplatnu godišnju članarinu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.