Bekvalac na potezu

Izvor: KGsport.info, 23.Jun.2013, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekvalac na potezu


Proteklih dana sa „Čika Dače“ nema nekih značajnijih novosti. Golman Knežević je najavio rastanak sa klubom, dok se i dalje čeka pismena potvrda usmenog dogovora između čelnika Radničkog i trenera Bekvalca.
Predsednik Radničkog Milenko Marjanović ističe da je još u ponedeljak iskusni stručnjak trebao da produži vernost kragujevačkom superligašu, ali da se taj proces neplanirano odužio. Ipak, prvi čovek Radničkog ističe da nema neizvestnosti u pogledu Bekvalčevog ostanka na klupi Kragujevčana i da će ta formalnost biti obavljena narednih dana.
„Bekvalcu je isplaćena poslednja rata iz prethodnog ugovora i postignut usmeni dogovor o produžetku saradnje, koji samo treba pismeno da se potvrdi .“ – ističe Marjanović.
Nadamo se da će se ova formalnost završiti u narednih par dana, kako bi Radnički početak priprema, koji je zakazan za 1. jul, dočekao bez većih problema.
Izvor: novosti.rs
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bekvalac odlazi iz Radničkog, menja ga Ivančević?

Izvor: KGsport.info, 23.Jun.2013

. Iako je prethodnih dana iz kluba najavljivano da će iskusni stručnjak Dragoljub Bekvalac produžiti saradnju sa Radničkim, do toga, po svemu sudeći, ipak neće doći.. Naime, uprava kluba i Bekvalac nisu našli zajednički jezik, a zapelo je izgleda oko finansijskih uslova.. Kao prvi pik za Bekvalčevog...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.