Batak: Ne vidim krizu, drugo poluvreme put kojim treba da idemo

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 20:10

Batak: Ne vidim krizu, drugo poluvreme put kojim treba da idemo

Fudbaleri Vojvodine odigrali su u Kragujevcu nerešeno 2:2 sa ekipom Radničkog 1923, u 32. kolu Superlige Srbije.

Trener Vojvodine Radoslav Batak rekao je da je igra u drugom poluvremenu meča protiv Radničkog 1923 put kojim treba da nastavi njegov tim do kraja sezone.

"Ponovo smo loše otvorili meč na gostovanju, pokušavamo da promenimo tu sliku. Međutim, i pored toga imali smo dve-tri šanse i preko Nemanje Nikolića i Jovana Miloševića i Zukića i da smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ih iskoristili, utakmica bi otišla drugim tokom", rekao je Batak, prenosi klub.

"Ipak, onda smo primili taj drugi gol iz prekida. Nakon toga, nisam video nikakvu krizu, igrali smo čitavo poluvreme na polovini protivnika i taj period je put kojim treba da nastavimo da idemo", dodao je on.

U narednom kolu, Vojvodina će u subotu 29. aprila od 19.00 dočekati Voždovac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.