Barudžić doneo Radničkom dva boda iz Požarevca

Izvor: KGsport.info, 28.Mar.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barudžić doneo Radničkom dva boda iz Požarevca


Rukometaši Radničkog pobedom su započeli takmičenje u plej-autu Super lige Srbije, nakon što su sinoć slavili na gostovanju u Požarevcu sa 32:31 (17:14). Kragujevčani su nakon prave drame u finišu došli do trijumfa zahvaljujući pogotku mladog Miloša Barudžića.
Početak susreta protekao je u dominaciji domaćih rukometaša, koji su imali konstantno vođstvo u prvih dvadesetak minuta. Ipak, u završnih deset minuta prvog poluvremena Kragujevčani uspevaju da >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << dođu do svoje prepoznatljive igre i na odmor odu sa tri gola prednosti (17:14).
Radnički je čuvao stečenu prednost sve do polovine drugog dela igre, kada rukometaši Požarevca uspevaju da dođu do preokreta i minimalnog vođstva u završnici meča. Kragujevčani su ponovo uspeli da se vrate, čak i da povedu sa golom razlike, da bi u samoj završnici, pri rezultatu 31:31, mladi Miloš Barudžić postigao svoj sedmi gol na meču i kako se ispostavilo doneo svom timu dva važna boda.
Pored Barudžića, u ekipi Radničkog istakli su se i Prodanović sa 11, odnosno Đukić sa 8 postignutih golova. Sa druge strane prednjačio je Marko Veljković sa 9 pogodaka.
Ovom pobedom Kragujevčani su se po broju bodova izjednačili sa Rudarom iz Kostolca, a lepu priliku da nastave pobednički niz i zađu u bezbednu zonu, izabranici Bojana Milentijevića imaće u subotu, 2. aprila, kada će dočekati ekipu Morave iz Velike Plane.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Radnički 1950 ubedljiv u Trsteniku

Izvor: KGsport.info, 28.Mar.2016

Košarkaši Radničkog 1950 upisali su još jednu ubedljivu pobedu, ovaj put na gostovanju Prvoj Petoletki u Trsteniku – 107:65 (26:17, 26:17, 31:15, 24:16), u utakmici 22. kola Prve regionalne lige Zapad. Tim Igora Todorovića je bez većih problema došao do devetnaestog prvenstvenog trijumfa i napravio...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.