Balaševićev sin objavio fotografiju oca i otkrio istinu o njegovom zdravstvenom stanju (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balaševićev sin objavio fotografiju oca i otkrio istinu o njegovom zdravstvenom stanju (FOTO)

Balašević je, inače, otkazao večerašnji koncert u Kragujevcu, a vest o tome obožavaocima je javila njegova ćerka Beba ALEKSA Balašević, sin kantautora Đorđa Balaševića, na Instagram profilu otkrio je kako se oseća njegov otac, nakon što je u javnost danas dospela informacija da je legendarni pevač imao infarkt. "Za sve što pitaju kako je moj tata... Ne čitajte novine, on poručuje da će se možda čak i boriti na Megdanu kako se oseća", napisao je Aleksa uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << fotografiju Đorđa Balaševića u bokserskom stilu. Na društvenim mrežama oglasila se i njegova ćerka Jovana. PROČITAJTE JOŠ - Đorđe Balašević imao infarkt: Trenutno je u bolnici i ugrađeni su mu stentovi"Da preduhitrim sve koji će mi postaviti sledeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osećao dobro, zbog toga je preventivno pregledan. Hvala svima koji brinu i imaju razumevanje zbog otkazanog koncerta", napisala je. Balašević je, inače, otkazao večerašnji koncert u Kragujevcu, a vest o tome obožavaocima je javila njegova ćerka Beba. "Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert... Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerasnji koncert odlaže... Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje... Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda... Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti...Za koji dan će biti sve sasvim ok pa nastavljamo... Molim vas za razumevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo", napisala je Beba na Fejsbuku. Balaševićev sin Aleksa za Indeks je demantirao natpise o tome da je njegov otac imao infarkt. "Bila je to sitna intervencija koju je morao da reši", kratko je kazao mlađi Balašević. List piše i da je pevač već pušten kući.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Oglasio se sin Đoleta Balaševića: Za sve što pitaju kako je moj tata…

Izvor: Luftika.rs, 16.Nov.2019

Juče je sve potresla vest da je legendarni pevač i kantautor Đorđe Balašević doživeo infarkt i da se nalazi u bolnici. Tim povodom oglasio se njegov sin Aleksa Balašević i upoznao javnost sa trenutnim zdravstvenim stanjem svog oca.. – Za sve što pitaju kako je moj tata… Ne čitajte novine,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.