Atletičarima Radničkog dve medalje na državnom prvenstvu mlađih pionira

Izvor: KGsport.info, 03.Okt.2018, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletičarima Radničkog dve medalje na državnom prvenstvu mlađih pionira

Atletičari kragujevačkog Radničkog osvojili su dve medalje na pojedinačnom prvenstvu Srbije za mlađe pionire, koje je minulog vikenda održano u Sremskoj Mitrovici. Nemanji Dimoviću pripalo je srebro u skoku udalj, dok se Lazar Nikolić okitio bronzom u trci na 60 metara.
Na korak od medalje našla se i Tijana Vasić, koja je u finalnoj trci na 60 metara zauzla četvrto mesto. I svi ostali mladi atletičari Radničkog pružili su svoj maksimum na ovom prvenstvu, iako se >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << nisu našli u užoj konkurenciji za osvajanje medalja.
Mlade nade kragujevačkog kluba predvodili su treneri Branko Krsmanović, Slobodan Spasić, Ana Stanković i Miloš Stojković.
Na prvenstvu je učestvovalo preko 300 takmičara iz 48 klubova. Po bilansu medalja najuspešniji su bili atletičari beogradske Crvene zvezde, koji su ukupno osvojili pet medalja, o toga tri zlatne i dve bronzane.
PLAKETA ZAHVALNOSTI IVICI MOŽEKU

Dužnost komesara na prvenstvu Srbije za mlađe pionire obavljao je Ivica Možek, koji krajem godine završava svoju radnu karijeru dugu 43 godine i odlazi u zasluženu penziju.
Tim povodom Atletski savez Centralne Srbije i Atletski klub Radnički uručili su Možeku plaketu zahvalnosti za dugogodišnji rad u atletici.
Foto: AK Radnički
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.