Izvor: RTV 5, 06.Apr.2012, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltiranje ulica u Paliluli, pratila i TV Al Džazira (video)

U opštini Palilula, posebno u onom višem delu grada, dosta je ulica oštećeno, i sa udarnim rupama koje ne mogu da se popune, pa je mnoge od njih neophodno potpuno rekonstruisati. U Direkciji za izgradnju grada navode, da za 2012. godinu, imaju jasno definisan plan za rekonstrukciju ulica na teritoriji cele opštine. 
"Mi imamo definitivan plan, kojim će skoro sve ulice koje imaju oštećenja, biti sanirane, nešto će biti rađeno iz gradskog budžeta, a nešto iz nacionalnog investicionog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << plana, danas počinjemo sa radovima u Kragujevačkoj ulici, a zatim nastavljamo dalje", kaže Branislav Jovanović, izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada.
Ono što je ove radove razlikovalo od drugih, jeste to što ih je snimalo i dopisništvo televizije Al Džazira iz Beograda. Kažu da su došli zbog istraživanja koje rade o sprovođenju kampanje na teritoriji cele Srbije, ali i kako bi Branislava Jovanovića pitali za komentar o svečanom otvaranju mosta u Donjem Vlasu, čiji je snimak na Jutjubu, za veoma kratko vreme pogledalo nekoliko hiljada internet korisnika.
U intervjuu sa Jovanovićem, on je za TV Al Džazira izjavio da je taj most veoma bitan za ljude koji žive u tom selu, a da su prilozi i tekstovi u pojedinim medijima, negativna i prljava kampanja koju neke osobe vodi protiv njega.  

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.