Armušovoj i Jovanoviću po dva zlata na Prvenstvu centralne Srbije

Izvor: KGsport.info, 28.Jun.2015, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Armušovoj i Jovanoviću po dva zlata na Prvenstvu centralne Srbije

Na Prvenstvu centralne Srbije, održanom na strelištu u Drugoj kragujevačkoj gimnaziji, juniori „Čika Mate“ Stevan Jovanović i Nevena Armuš osvojili su po dve zlatne medalje.
Jovanović je bio najbolji u disciplini MK puška trostav u seniorskoj i u juniorskoj konkurenciji, dok je Nevena Armuš bila najpreciznija juniorka u disciplinama MK puška 60 metaka ležeći i MK puška trostav. Armušova je osvojila i treće mesto u disciplini MK puška trostav u konkurenciji seniorki.
>> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << /> Ovo je ujedno bilo i kvalifikaciono takmičenje za Prvenstvo Srbije, koje će biti održano u Novom Sadu. Prema programu, planirano je da se 11. i 12. jula nadmeću juniori, dok će seniori gađati nakon učešća na šampionatu Evrope u Mariboru, 1. i 2. avgusta.
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Kik boks:Srbija najbolja, Nišlijama četiri balkanske titule

Izvor: NTV.rs, 28.Jun.2015

Prvenstvo Balkana u kik boksu završeno je u Hali „Čair“ trijumfom reprezentacije Srbije, koja je ukupno osvojila 31 zlatnu medalju. Drugo mesto u ekipnom plasmanu pripalo je Bugarskoj, a treće Bosni i Hercegovini. Značajan doprinos ovakvom uspehu srpskih seniora i juniora dali su i članovi...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.